Tapahtumat

Näillä sivuilla ilmoitamme ajankohtaisista luennoista, näyttelyistä, konserteista, retkistä ja muista tapahtumista. Voit seurata tapahtumiamme myös Facebookissa ja paikallislehdissä.

Yleisluennot

Näyttelyt, konsertit ja muut tapahtumat

 

konica digital revio 014+.jpg

Yleisluennot

Yleisluennot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Niihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Luennot järjestetään opiston auditoriossa, Salpausselänkatu 38, II kerros. Liikuntarajoitteiset pääsevät toiseen kerrokseen kaidehissillä. Osallistujia maks. 140 henkilöä.

Luentoja voi seurata myös internetin välityksellä osoitteessa http://kouvola.adobeconnect.com/kansalaisopisto Verkkoluentosaliin mahtuu 100 osallistujaa.


Näyttelyt 

Kansalaisopiston kuvataiteen ja kädentaitojen ryhmien lukuvuosi huipentuu näyttelyihin, joissa on esillä opiskelijoiden töitä. Näyttelyitä järjestetään laajasti eri puolilla Kouvolaa ryhmien omilla toiminta-alueilla. Näyttelyihin tutustuminen on maksutonta.


Konsertit ja muut tapahtumat

Opiston soittajat ja kuorot esiintyvät syys- ja kevätlukukauden päätteeksi konserteissa ja matineoissa eri puolilla Kouvolaa. Huhtikuun lopussa järjestettävässä perinteisessä kevätjuhlassa esiintyy opintoryhmiä laajasti eri ainealueilta kädentaidoista, musiikkiin ja runonlausuntaan. Tapahtumat ja konsertit ovat osallistujille maksuttomia.

Kouvolan kansalaisopisto, Salpausselänkatu 38, 45100 KOUVOLA