Tilauskoulutus

Kouvolan kansalaisopisto järjestää tilauksesta asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityä koulutusta yhdistyksille, yrityksille, kunnille, toisille oppilaitoksille, eri viranomaisille ja muille yhteisöille.

Avustamme koulutustarpeiden täsmentämisessä ja toteutamme koulutuksen asiakkaan toivoman aikataulun mukaisesti. Palvelumme sisältää koulutusohjelman suunnittelun, kouluttajien hankinnan ja koulutusjärjestelyt - sekä tarvittaessa myös tilojen hankinnan, materiaalipalvelun ja kuljetusjärjestelyt. Kokonaispaketti sovitaan tapauskohtaisesti tilaajan kanssa.

Vahvuusalueitamme ovat mm. tietotekniikka, taide- ja taitoaineet, sosiaaliset taidot, kielikoulutus, järjestökoulutus ja työvoimapoliittinen koulutus. Opistomme toimii aktiivisesti Kymenlaakson aikuiskoulutusverkostossa hyödyntäen eri alojen asiantuntijoita.

Luentopalkkiomaksu: 47,00 e / 45 min / ryhmä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, teemme juuri teille sopivan koulutusohjelman. Tarkempia tietoja saat rehtorilta puh. 02061 58280 tai koulutuspäälliköltä puh. 02061 57821.

Tilojen vuokraus

Opistotalomme Kouvolassa ja Kuusankoskella tarjoavat hyvät puitteet myös muiden koulutuksen järjestäjien toiminnalle. Vuokraamme tiloja sekä pitkäkestoisiin koulutuksiin että kertaluontoisiin tilaisuuksiin. Alla olevista esitteistä näet tarkemmat kuvaukset opistotalojemme tiloista ja välineistä ja myös vuokrahinnaston.

Lisätietoja tilojen vuokraamisesta ja tilavaraukset opiston toimistolta.

 

Kouvolan kansalaisopisto, Salpausselänkatu 38, 45100 KOUVOLA