Tietotekniikka

Tietotekniikka, Kouvola

Tietotekniikka, Kuusankoski

Tietotekniikka, Valkeala

Tietotekniikka, Jaala

Tietotekniikan kursseille voivat osallistua kaikenikäiset ja -taitoiset alan perustaitojen oppimisesta kiinnostuneet opiskelijat. Opetusta järjestetään aivan aloittajista edistyneisiin harrastajiin.Kurssitarjonnassa on huomioitu pääasiassa opiskelijoiden vapaa-ajan tarpeet.  Lisäksi on mukana seniorikursseja ikääntyneille opiskelijoille.

Tietotekniikan opetuksen tavoitteena on antaa perusvalmiuksia tietotekniikan eri osa-alueiden oppimiseen ja uuden tekniikan hyödyntämiseen. Opetus rohkaisee tietokoneen käyttöön sekä ohjaa itsenäiseen työskentelyyn ja tietokoneen perushallintaan. Lisäksi opetuksen tarkoituksena on auttaa pysymään mukana osallistavan tietoyhteiskunnan kehityksessä.

Kouvolan kansalaisopisto järjestää opetusta tietotekniikan perusteissa, toimisto-ohjelmien, Internetin ja sähköpostin käyttämisessä, käyttöjärjestelmien ominaisuuksissa, www-sivujen tekemisessä sekä tietoturvaan, päivitykseen ja ylläpitoon liittyvissä aiheissa. Lisäksi järjestetään erityiskursseja, joissa opiskellaan mm. digikameran käyttöä ja kuvien käsittelyä.

Opistolla on tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus TIEKE ry:n lisenssi tutkintotavoitteiseen tietokoneen A- ajokorttitutkinnon järjestämiseen.

p1010051+.jpg

dsc_0028+.jpg

 

 

Kouvolan kansalaisopisto, Salpausselänkatu 38, 45100 KOUVOLA