Kuvataiteet ja muotoilu

Kuvataiteet ja muotoilu, Kouvola

Kuvataiteet ja muotoilu, Kuusankoski

Kuvataiteet ja muotoilu, Valkeala

Kuvataiteet ja muotoilu, Elimäki

Kuvataiteet ja muotoilu, Jaala

Kouvolan kansalaisopistossa annetaan kuvataiteen ja soveltavan kuvataiteen opetusta muun muassa kuvallisessa ilmaisussa (maalaus, piirustus, grafiikka, kuvanveisto), keramiikassa, posliininmaalauksessa, lasitöissä ja valokuvauksessa.

Monet opiston kuvataiteen kursseista on suunniteltu jatkuviksi useammalle vuodelle. Lyhytkursseilla perehdytään jonkin tietyn aihepiirin tai tekniikan opiskeluun. Kuvataiteen opetus on suunnattu kaikenikäisille taideaineista kiinnostuneille. Opetuksen sisällöissä huomioidaan opiskelijoiden aiempi kokemus ja osaaminen.

Opetuksen tavoitteena on kehittää kuvallista ilmaisua ja tutustuttaa opiskelijoita eri tekniikoihin ja materiaaleihin. Opetus antaa myös perusvalmiudet sekä kuvallisessa ilmaisussa että soveltavissa kuvataiteissa tarvittavien tietojen ja taitojen oppimiseen. Monipuoliset kurssit lisäävät yleistä taidetuntemusta. Lisäksi opetuksen tarkoituksena on kannustaa vuorovaikutukseen ja edistää opiskelijan henkistä kasvua taideaineiden avulla.

Kouvolan kansalaisopisto järjestää valtakunnallisen opetussuunnitelman mukaisesti etenevää kuvataiteen taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille kuvataidekouluissa. Katso tarkemmat tiedot sivulta Taiteen perusopetus / Kuvataide.

dsc_0008++.jpg

02 aikuisten kuvataide ke syksy 09+.jpg

dsc_0004++.jpg

 

Kouvolan kansalaisopisto, Salpausselänkatu 38, 45100 KOUVOLA