Esittävä taide ja kirjallisuus

Esittävä taide ja kirjallisuus, Kouvola

Esittävä taide ja kirjallisuus, Kuusankoski

Kouvolan kansalaisopisto tarjoaa esittävän taiteen ja kirjallisuuden opetusta muun muassa näyttämötaiteessa, ilmaisutaidossa, kirjoittamisessa, kirjallisuudessa ja lausunnassa. Opetuksen tavoitteena on antaa valmiuksia itseilmaisun löytämiseen ja vahvistaa itsetuntoa.

dsc_0129+.jpg

Teatteritaiteen ja lausunnan kurssit tukevat kommunikaatio- ja improvisaatiotaitojen sekä itsearviointikyvyn kehittymistä. Lisäksi kurssien tarkoituksena on antaa varmuutta ja rohkeutta esiintymiseen ja ryhmässä toimimiseen. Tunneilla pääsee myös irrottautumaan arjesta. Kursseja järjestetään sekä aikuisille että nuorille.

Kirjallisuus- ja kirjoittamiskursseille voivat osallistua kaikenikäiset aihealueesta kiinnostuneet. Kurssit tukevat sekä luovalla kirjoittamisella tunteitaan ilmaisevia että asiatekstiä tuottavia kirjoittajia. Elämänkertakirjoittamisella on opistossa myös vahva rooli.

Kouvolan kansalaisopisto järjestää valtakunnallisen opetussuunnitelman mukaisesti etenevää teatteritaiteen perusopetusta lapsille ja nuorille Kuusankoskella. Katso tarkemmat tiedot sivulta Taiteen perusopetus / Teatteri.

Kouvolan kansalaisopisto, Salpausselänkatu 38, 45100 KOUVOLA