Kevään teatteriesityksiä
Julkaistu ti 24 huhti, 2018 11:41

Taiteen perusopetuksen teatteriryhmässä on lukuvuoden aikana työskennelty valmiiksi kirjoitetun näytelmätekstin parissa. Opintojaksolla on tehty pitkäjänteistä harjoittelua, jotta näytelmäkirjallisuudesta on syntynyt teatteria.Tervetuloa katsomaan työskentelyn tuloksia! ESITYKSET:

ti 24.4. klo 17:00 Talvikki ja klo 19:00 Kesäyön uni

pe 27.4. klo 17:00 Talvikki ja klo 19:00 Kesäyön uni

la 28.4. klo 12:00 Kesäyön uni ja klo 14:00 Talvikki

TALVIKKI
Klassikkosatuun ”Lumikki ja 7 kääpiötä” pohjautuvassa, Susanna Tiitisen kirjoittamassa näytelmässä käsitellään kauneusihanteita, juonittelua, kilpailua ja jopa murhanhimoa. Tarvitaankin paljon rohkeutta, rehellisyyttä ja ystävyyttä, jotta hyvyys voittaa. Esityksen kesto: n 30 min.


KESÄYÖN UNI
Shakespearen klassikko on yhä ajankohtainen kertomus rakkaudesta. Aihetta tarkastellaan erilaisten henkilöiden ja rakkauksien kautta. Yhdet ovat menossa naimisiin, toiset harjoittelevat esitystä häihin. On pitkä ja riitaisa parisuhde, on juuri herännyttä ihastusta. Entä jos oma isä vastustaa suhdetta? Entä jos se, jota rakastat ei tunnekkaan samoin? Näytelmä on kujeileva ja liioitteleva komedia tärkeästä aiheesta. Siinä on myös ripaus taikuutta. Esityksen kesto: noin tunti.

Esityspaikka: Kuusankoskitalon Voikkaasali. Vapaa pääsy! Lippuvarausta ei tarvita.

Improvisaatioryhmä

Kouvolan kansalaisopistossa on perehdytty kuluneen lukuvuoden aikana improvisaation saloihin. Kevätkauden päätteeksi on aika astua treenitilasta yleisön eteen!

ESITYKSET:

la 12.5. klo 11:00
Tämä koko perheen tapahtuma on osa Kouvola-päivän juhlintaa. Esitys kestää vajaan tunnin ja sopii mainiosti taaperoista vaareihin.

ti 15.5. klo 18:00
Iltaesityksessä pujahdamme dekkarin myötä selvittämään murhaa, joten esitys on tarkoitettu nuorille ja aikuisille.

Esityspaikka Kansalaisopiston auditorio, Salpausselänkatu 38, 2. kerros.

Kouvolan kansalaisopisto, Salpausselänkatu 38, 45100 KOUVOLA