TVTaivas-hanke järjestää yhteistyössä Kouvolan Ammatillisen Aikuiskoulutuskeskuksen kanssa PowerPoint-opetusta Kouvolan kouluilla. (Ks. alla oleva liite.) TVTaivas-hanke myös kustantaa kouvolalaisten opettajien mediakasvatukseen ja tieto- ja viestintätekniikkaan liittyvää täydennyskoulutusta Kouvolan ulkopuolella vielä vuoden 2010 aikana niin kauan kuin määrärahoja riittää. Hanke voi maksaa koulutuksen osallistumismaksun, majoituksen ja matkat. Sijaiskuluja ei korvata. Tarjous koskee Kouvolan kaupungin kaikkien kouluasteiden ja kaikkien aineiden opettajia.

Ota sähköpostitse yhteyttä TVTaivas-hankkeen koordinaattoriin, Päivi Hänniseen (paivi.hanninen@edukouvola.fi), ja ehdota koulutusta, johon haluaisit osallistua. Saat ohjeet laskutuksesta ja matkakulujen korvaamisesta.

Sopivia koulutuksia järjestävät monet eri tahot, mm. eri yliopistot, Opeko (http://www.opeko.fi/koulutus.htm) ja Opetushallitus (http://db3.oph.fi/koulutuskalenteri/ophhaku.asp).
 
Kouvolassa kannattaa muistaa Kymiedun tarjoamat osallistujalle ilmaiset koulutukset. Oppimisteknologiapalvelu Kymiedun koulutukset jatkuvat samaan tapaan kuin ennenkin. Optekin (http://optek.kyamk.fi/koulutukset.php) aktiivisten kurssien lisäksi  kouluille tulee tarjolle lisää kurssivaihtoehtoja, joista rehtori voi tilata omalle koululleen valitsemansa koulutuksen / koulutukset, joihin on saatu sitovasti ilmoittautuneita vähintään 8 henkilöä. Lisätietoja antaa Raija Markkula (raija.markkula@kyamk.fi, p. 044 702 8228).